Blog | Rezervati la orice ora din zi si din noapte.

7 motive pentru a inchiria un microbuz

Motive pentru inchiriere microbuz
De cele mai multe ori cele mai reusite concedii sunt cele pe care le petreci alaturi de familie sau de un grup mare de prieteni plini de energie, insa calatoriile intr-un mijloc de transport in comun sunt limitate de programul regiilor de transport, iar calatoriile in masinile personale presupun impartirea grupului, ceea ce iarasi poate afecta dinamica grupului.

Care sunt avantajele inchirierii unui microbuz?

Ca orice serviciu, inchirierea unui autovehicul are avantaje si dezavantaje - dezavantajul este faptul ca va trebui sa platesti inchirierea autovehiculului, insa avantajele sunt cu mult mai numeroase…
  • Este loc pentru tot grupul - poti inchiria microbuze cu 8 sau 20 de locuri sau autocare cu 55, 53 sau 49 de locuri, in functie de cat de mare este grupul, astfel incat sa incapa intregul grup, cu mic, cu mare, cu bagaje si cu accesorii, cu chitarele si cu muzicutele.
  • Te poti simti in largul tau - daca ai inchiriat un microbuz sau un autocar, oricine din grup poate sa se manifeste oricum doreste, fara sa isi mai faca griji despre “gura lumii”. De exemplu, in tren s-ar putea sa vina controlorul si sa intrerupa o cantare ad-hoc, insa in autocarul inchiriat voi sunteti cei care dicteaza.
  • Nu este nevoie de revizii suplimentare - echipa noastra se ocupa de mentinerea autovehiculelor intr-o stare cat mai buna, asa incat nu trebuie sa iti faci griji pentru schimbarea unor piese sau pentru viniete; autocarele sunt mereu pregatite de drum!
  • Rent a car - intr-o alta tara: nu orice destinatie este accesibila cu masina personala, iar inchirierea unui autovehicul intr-o alta tara usureaza deplasarea grupului de la aeroport la cazare si intre destinatiile de interes.
  • Inchirierea de autocare faciliteaza impachetarea tuturor lucrurilor pe care doresti sa le iei cu tine - va fi mai usor sa iti iei corturile si sacii de dormit pentru o excursie cu cazare ad-hoc atunci cand stii ca ai spatiu suficient pentru bagaje decat atunci cand trebuie sa tarasti bagajele prin trenuri si autobuze unde oameni straini au si ei bagajele lor sau copii sau animale de companie.
  • Flexibilitatea itinerariului - puteti face popasuri si schimbari ale traseelor oricand doriti cu un microbuz inchiriat, ceea ce este foarte dificil (daca nu chiar imposibil) atunci cand calatoresti cu un mijloc de transport in comun.
  • Pret de calatorie redus - pretul de inchiriere a unui microbuz sau inchirerea unui autocar este cu siguranta considerabil mai mic decat costul insumat al biletelor tuturor pasagerilor in cazul alegerii unui mijloc de transport in comun.
In plus, noi iti punem la dispozitie autocare si microbuze de inchiriat cu dotari moderne (de la climatronic la sisteme audio si microfoane) si scaune confortabile, astfel incat tu si cei dragi ai tai sa puteti calatori in cele mai bune conditii cu putinta si transportul dintr-un punct in altul sa nu reprezinte un motiv de stres.

TRANSFERO este agentia ta de turism care iti asigura transport in regim turistic de acasa la aeroport si retur in cele mai bune conditii de siguranta si confort. Toate serviciile Transfero au fost gandite astfel incat timpul tau de asteptare in aeroport sa fie cat mai redus, iar calatoria sa fie o placere.