0745 380 000 0745 380 000
De acasa la aeroport si retur.
OFERTA BILETE

Bagaje

Fiecare autocar Transfero are suficient spatiu pentru bagaje. Ne dorim sa ai o calatorie cat mai placuta si cat mai sigura, de aceea te rugam sa citesti cu atentie urmatoarele precizari.
in general, biletul include transport gratuit pentru:

Un bagaj de mana (max. 10 kg)

Un bagaj de cala (max. 26 kg/32 kg)

Regulament

Transfero ofera spatiu suficient pentru bagaje, iar pentru a avea o calatorie lipsita de griji te rugam sa citesti cu rabdare urmatoarele precizari:

In general, voucherele de calatorie includ transport gratuit pentru:

  •  bagaje de mana: Un bagaj de dimensiuni mici, in limita a 10 kg, este admis la transport in autocar, ca bagaj de mana. Bagajele de mana trebuie depozitate in spatiile special amenajate din autocar (nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele).
  • bagaje de cala: Acesta nu trebuie sa depaseasca 26kg/32 kg. Transportul bagajelor care depasesc cantitatea maxima admisa se taxeaza conform Regulamentului privind taxarea bagajelor si nu este garantat decat in limita spatiului disponibil din autocar.

Bagajele se vor depozita in locurile special destinate acestora, in functie de categoriile lor si ne vom asigura ca am lasat liber culoarul de acces, cat si iesirile de urgenta.

Te rugam sa verifici ca bagajele tale sa aiba lipit cuponul de bagaj, element identificator al acestora.
Ti-ai uitat sau incurcat un bagaj?
Te rugam sa accesezi obiecte pierdute si sa completezi formularul aferent.

*Pasagerii au obligatia de a-si supraveghea bagajele pe toata durata deplasarii cu masinile Transfero, inclusiv in momentul opririlor pentru imbarcare-debarcare. Compania Transfero nu este raspunzatoare pentru eventulalele pierderi ale bagajelor pasagerilor.

#stamacasa
Servicii pe durata transportului
Scaune confortabile si spatiu generos pentru picioare
Calatoreste navigand pe Internet la viteza 4G. Prizele USB sunt standard in masinile noastre
Intotdeauna la timp la destinatie
Autocarele Transfero ofera suficient spatiu pentru bagaje
email