0745 380 000 0745 380 000

Curse

Curse si tarife

Transfero inseamna mai mult decat transfer aeroport. Transfero inseamna siguranta, confort si profesionalism si garantia unor calatorii lipsite de griji.

Personalul nostru, este disponibil nonstop pentru orice informatii cu privire la cursele de transfer aeroport otopeni sau transfer Bucuresti Otopeni in modul privat. Graficele de circulatie au fost gandite de specialistii nostri pentru ca tu sa ai cat mai redus timpul de asteptare in Aeroportul Otopeni, si astfel vei putea sa-ti petreci timpul cu persoanele dragi.

Conducatorii auto sunt profesionisti cu sute de mii de kilometri efectuati la volan, iar procedura de acceptare in echipa Transfero implica ample verificari, astfel incat siguranta dumneavoastra sa fie la cote cat mai ridicate. Transfero a devenit partenerul de incredere a peste 200.000 de clienti pentru transport aeroport, iar numarul acestora este in crestere cu peste 10 procente anual. De curand am introdus pentru clientii premium servicii de transfer aeroport vip cu limuzine sau vanuri speciale, iar la cerere se pot configura trasee customizate in functie de solicitarile dumneavoastra.

Va asteptam in masinile noastre !

email