Termeni si conditii (utilizare site)

Conditii generale

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului transfero.ro se aplica fiecarui utilizator in parte si presupun acceptarea in totalitate a acestora.

Accesul si utilizarea site-ului transfero.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor sa gaseasca informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Transfero Turistic isi rezerva dreptul de a face actualizari sau modificari ale acestor termeni si conditii, fara o notificare in prealabil. De asemenea, Transfero Turistic poate corecta eventualele omisiuni sau erori in afisare, ce pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, in cel mai scurt timp, de indata ce i-au fost aduse la cunostinta. De aceea, rugam utilizatorii sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de fiecare data cand acceseaza site-ul transfero.ro. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Modalitaţi de plata

Pentru a deveni valid biletul, este obligatoriu ca plata acestuia sa fie efectuata inainte de calatorie, fie online pe www.transfero.ro, fie la orice agenţie de turism colaboratoare cu firma noastra.

 

SC TRANSFERO TURISTIC SRL

01.01.2020