Inchirieri Auto Focsani, Barlad, Tecuci - Transfero.ro
0745 380 000 0745 380 000
Oferte - Rent-a-Car
de la… 22 €

Rezervati la orice ora din zi si din noapte

Oferte - Rent-a-Car
de la… 25 €

Rezervati la orice ora din zi si din noapte

cauta

Verificati data de predare, nu poate fi la fel ca data de plecare.

Inchirieri auto

Servicii de inchirieri auto pentru transfer aeroport

Rezervati la orice ora din zi si din noapte

Iti doresti sa dispui de transfer privat la cele mai inalte standarde? Te-ai intors din strainatate si vrei sa beneficiezi rapid si la cele mai bune costuri de o masina pe perioada sederii?

Transfero iti pune la dispozitie serviciul de inchirieri auto in coditii de maxima siguranta si confort, in Focsani, Barlad sau Tecuci. Garantam ca vei avea parte de masini de inchiriat exact asa cum ai nevoie pentru a te bucura de drumuri relaxante si lipsite de griji.

Pentru ca nu facem rabat de la calitate si siguranta ta este obiectivul nostru principal, iti punem la dispozitie serviciul de inchirieri auto si iti oferim masini verificate tehnic inainte de fiecare livrare, care au deja plinul facut, iar rovigneta, asigurarea CASCO si RCA-ul sunt gata platite. Indiferent de modelul pentru care optezi in alegerea masinii, aceasta va fi curata si foarte bine intretinuta. Pentru ca stim cat ti-ai dori ca masina ta sa mearga dupa toate aceste tipare si vrem sa te simti cat mai confortabil!

Te lasam mai departe sa te bucuri din plin de sentimentul de siguranta si confort atunci cand folosesti serviciul nostru de inchiriere masini. Alege acum masina potrivita pentru tine si rezerva in unul din orasele noastre, Focsani, Barlad sau Tecuci.

email