5 motive pentru a inchiria un microbuz atunci cand mergi in teambuilding

25.04.2017blog

Cum a fost la ultimul teambuilding la care ai participat? impreuna cu colegii de la munca v-ati hotarat sa porniti intr-o excursie care va avea rolul de a intari relatia colegiala. Ati hotarat data activitatii, ati ales, bineinteles, destinatia si locul de cazare, dar cu toate acestea nu ati hotarat cu ce va veti deplasa pana la locul cu pricina.

Pentru ca destinatia nu este foarte aproape de sediul firmei, astfel ca taxiul va va taxa destul de mult, pentru ca sunt destul de multi angajati care vor participa, ideea de a folosi un mijloc de transport in comun va demara un haos total. Sa apelezi la masinile de serviciu va fi nevoie de un cost in plus pentru locurile de parcare si, bineinteles, va exista grija ca nu vor fi in siguranta. O metoda recomandata de noi este sa inchiriezi un microbuz.

De ce sa inchiriezi un microbuz pentru teambuilding?

1.Este loc pentru tot grupul

Cu ajutorul unui microbuz poti lua toti angajatii, indiferent de greutate, culoare sau inaltime, sau chiar de numarul acestora. Daca grupul depaseste numarul de 20 de locuri, numarul maxim de locuri dintr-un microbuz, poti apela la un autocar cu un numar de aproximativ 50 de locuri. in plus, pot lua chitara, cortul si alte lucruri necesare care vor face teambuildingul mult mai animat.

2.Ai loc pentru fiecare bagaj

Pentru ca grupul este destul de mare, cu siguranta, si numarul bagajelor va fi pe masura. Apeland la un microbuz vei putea sa iei cu tine toate lucrurile si nimeni nu va risca sa piarda nici macar cainele de care nu se poate dezlipi nici la birou.

3.Flexibilitatea itinerariului

Nimic nu este mai neplacut, atunci cand lucrurile se fac pe fuga, cand alergi dintr-un mijloc de transport in altul, si mai ales cand depinzi de un orar fix. Mai placut este atunci cand timpul iti permite sa astepti pe toata lumea, cand microbuzul sta dupa fiecare om care intarzie si dupa fiecare ratacit, in felul acesta nimeni sa nu rateze marele teambuilding.

4.Nu exista costuri suplimentare

Daca apelezi la un microbuz nu vei fi preocupat ca vor exista costuri suplimentare la benzina sau ca va trebuie sa platesti taxe de parcare. in general, preturile de inchiriere sunt fixe si nu vin cu niciun alt cost suplimentar.

5.Libertate in timpul calatoriilor

Atunci cand se merge intr-un teambuilding, veselia este mai mare, iar oamenii predispusi sa faca fel si fel de activitati, precum cantatul la chitara sau un joc ad-hoc. Fiecare se poate manifesta cum doreste si va putea sa isi exprime propriile pareri, lucruri pe care, in mod cert, intr-un mijloc de transport in comun nu le poate face.

Alege sa calatoresti sigur si confortabil. Atunci cand planifici un teambuilding, nu uita sa iei in calcul si inchirierea unui microbuz sau autocar. De ce? Motivele le ai mai sus.

Sursa foto: https://www.pexels.com

Inapoi la Articole
15.12.2023blog
REGULAMENT GIVEAWAY

Cum a fost la ultimul teambuilding la care ai participat? impreuna cu colegii de la munca v-ati hotarat sa porniti intr-o excursie care va avea rolul de a intari relatia […]

25.10.2023blog
Ce trebuie să faci dacă bagajul tău este pierdut la aeroport: ghid detaliat

Cum a fost la ultimul teambuilding la care ai participat? impreuna cu colegii de la munca v-ati hotarat sa porniti intr-o excursie care va avea rolul de a intari relatia […]

25.10.2023blog
Opțiuni de transport pentru animale de companie: în cușcă, în cabină sau în cală

Cum a fost la ultimul teambuilding la care ai participat? impreuna cu colegii de la munca v-ati hotarat sa porniti intr-o excursie care va avea rolul de a intari relatia […]