7 lucruri pe care trebuie sa le stii cand organizezi o vacanta in grup

22.11.2018blog

Ce poate fi mai distractiv decat sa iti strangi cei mai buni prieteni si sa plecati intr-o vacanta? Cu siguranta ati facut asta cel putin o data, sau, daca inca nu ati reusit, e pe lista cu dorintele cele mai mari. Daca abia astepti sa o faci, iti venim in ajutor cu cele mai bune sfaturi pentru a organiza o vacanta in grup, de care sa te bucuri.

Trebuie sa stabilesti un lider

*Sursa foto : https://www.pexels.com/photo/writing-notes-idea-class-7103/

Stim, aceasta denumire nu suna atat de bine pentru toata lumea si uneori este slab inteleasa, dar, e necesar ca in fiecare grup mai mare, sa exista cel putin unul sau doi responsabili care sa se ocupe de buna organizare a lucrurilor si cu ajutorul carora vacanta sa se desfasoare fara nicio problema. De exemplu, puteti sa va impartiti, pentru a nu exista niciun disconfort pentru ceilalti membrii ai grupului: o persoana se poate ocupa de cautarea destinatiei, in timp ce o alta se va axa pe gasirea celor mai ieftine bilete sau pe conceperea listei de activitati de care va veti bucura in vacanta.

Stabileste bugetul

De indata ce ai inceput sa cauti vacante de neuitat si esti entuziasmat peste masura sa fii insotit de prieteni buni, trebuie sa va intalniti sa discutati si despre banii pe care sunteti dispusi sa ii cheltuiti intr-o astfel de vacanta in grup. Suma, evident, poate fi diferita de la destinatie la destinatie, insa cel mai bine este sa va puneti de acord asupra unei sume care sa fie convenabila pentru toata lumea. Daca banii nu sunt, totusi o problema, acest pas poate fi sarit cu usurinta.

Cumpara biletele de avion si ocupa-te de transferul catre aeroport

Daca tu si grupul alaturi de care vei merge ati stabilit clar destinatia si banii pe care sunteti dispusi sa ii cheltuiti in zilele de vacanta, urmatorul pas este sa te ocupi de cumpararea biletelor de avion. Recomandat ar fi sa te ocupi de acest lucru in avans, pentru a beneficia de oferte mai bune pentru destinatia aleasa. Totodata, e necesar sa te ocupi si de transferul la aeroport in Bucuresti, pentru a fi siguri ca veti ajunge in siguranta si in cele mai bune conditii. Vei scapa de grija condusului si cu siguranta va fi amuzant sa calatoriti impreuna, si nu separat, chiar si pana la aeroport. Sigur, urmatorul pas tine si de cazare – poti ruga un prieten sa se ocupe de asta, pentru a implica usor, usor, pe toata lumea in organizarea vacantei voastre.

Planuieste cateva activitati

Stim, poate iti place sa fii spontan, insa te poti ocupa de o scurta lista pe care vei vrea sa o bifezi alaturi de grupul tau. In functie de destinatia aleasa, poti trece pe o foaie de hartie ce ai vrea sa vizitezi, unde ti-ai dori sa mananci sau ce ai dori sa iti cumperi. In acest mod, vei fi sigur ca nu ai uitat nimic si vei fi mai relaxat.

Gandeste-te si la activitati separate

Chiar daca abia astepti o vacanta in grup, in functie de oameni si de personalitatea lor, pot avea dorinte diferite in ceea ce priveste o vacanta. Nu te ingrijora, exista solutii.

Chiar daca o sa mergeti impreuna, nu este obligatoriu sa mergeti in exact aceleasi locuri, zi de zi. Va puteti imparti in grupuri mici si puteti stabili un loc de intalnire comun, dupa ce mergeti in diferite parti ale orasului.

Distreaza-te!

Cel mai important lucru atunci cand mergi intr-o vacanta in grup este sa te distrezi! Lasa grijile deoparte, incearca sa te deconectezi de la tot ceea ce iti poate produce chiar si cel mai mic stres si bucura-te de experiente unice alaturi de cei dragi pe care i-ai ales sa te insoteasca. Bucura-te de plimbari, de mancare, de oameni, de tot ceea ce destinatia pe care o vizitezi ti-o poate oferi.

 

Atunci cand organizezi o vacanta in grup, poti fi putin stresat din cauza numarului de oameni care vor veni, a cheltuielilor sau a gusturilor fiecaruia atunci cand vine vorba de mancare sau plimbari. Nu trebuie, insa, sa te ingrijorezi. Atata timp cat vei respecta cativa pasi importanti, totul va merge ca pe roate.

Inapoi la Articole
15.12.2023blog
REGULAMENT GIVEAWAY

Ce poate fi mai distractiv decat sa iti strangi cei mai buni prieteni si sa plecati intr-o vacanta? Cu siguranta ati facut asta cel putin o data, sau, daca inca […]

25.10.2023blog
Ce trebuie să faci dacă bagajul tău este pierdut la aeroport: ghid detaliat

Ce poate fi mai distractiv decat sa iti strangi cei mai buni prieteni si sa plecati intr-o vacanta? Cu siguranta ati facut asta cel putin o data, sau, daca inca […]

25.10.2023blog
Opțiuni de transport pentru animale de companie: în cușcă, în cabină sau în cală

Ce poate fi mai distractiv decat sa iti strangi cei mai buni prieteni si sa plecati intr-o vacanta? Cu siguranta ati facut asta cel putin o data, sau, daca inca […]