Care este cea mai buna varianta de transport Otopeni-provincie?

04.12.2017blog

Ti-ai luat bilet de avion pentru calatoria pe care ai asteptat-o tot anul si acum astepti sa o onorezi. Fie ca ti-ai ales o destinatie in Europa, fie care ai ales sa mergi sa iti vizitezi familia, din/spre aeroportul Otopeni ai gasit cele mai bune si mai convenabile variante. Se stie ca aeroportul Otopeni este cel mai mare si ofera cele mai multe destinatii de la diferite companii aeriene. Dar, de asemenea, cei care nu au reusit sa cunoasca indeajuns de bine orasul Bucuresti nu stiu ca pana la aeroportul Otopeni este cale lunga de batut si, de altfel, anevoiasa.

 

Care sunt variantele de a ajunge in timp la aeroportul Otopeni? 

 

Transportul de la aeroport pana acasa este dificil si pentru cei care locuiesc in Bucuresti. Cunosc orasul, cunosc mijloacele de transport, cunosc rutele cele mai simple si, cu toate acestea, nu reusesc sa ajunga in timp la destinatie. Pentru cei din afara Bucurestiului, situata este si mai incerta. Trebuie sa gaseasca cea mai buna modalitate de ajunge la destinatie.

Varianta 1: transportul public

Printr-un simplu exercitiu de imaginatie, sa ne gandim la turul unei persoane din provincie la aeroport. Fara indoiala, acesta este lung si dificil. In primul rand, schimbul de mijloace de transport este destul de complicat. Trebuie sa schimbi 3-4 mijloace de transport: tren/autobuz catre Bucuresti, metrou/tramvai catre o statie de autobuz cu linie spre Otopeni, autobuz pana la Otopeni si in final avion. In al doilea rand, nu este foarte confortabil sa le schimbi intre ele si sa te plimbi cu bagajele din statie in statie si din vehicul in vehicul. Iar, in ultimul rand, ti-ar lua foarte mult timp din pricina orele de plecare si sosire care nu sunt sincronizate.

Varianta 2: taxiul

Este o varianta putin mai confortabila, dar marele dezavantaj este acela ca taxiul este foarte costisitor. Inca de cum iesi din aeroport gasesti foarte multe taxiuri care asteapta sa fie luate pentru curse cat mai lungi. Chiar daca, pe moment, ti se va parea varianta cea mai buna si eficienta din punct de vedere al confortului, in momentul in care vei achita cursa, ideea nu ti se va mai parea la fel de convenabila.

Varianta 3: serviciu de transport Otopeni privat

De curand, au aparut pe piata tot mai multe astfel de servicii care pun la dispozitia calatorilor atat din oras cat si din provincie posibilitatea de a ajunge la destinatie rapid si simplu. Marele avantaj oferit de aceste firme este acela ca este un serviciu door-to-door: te preiau de la aeroport/casa si te duc pana la destinatia finala – casa/aeroport. In acest fel, economisesti timp pretios pe care, in alte cazuri, l-ai fi pierdut in cautarea/asteptarea unui mijloc de transport.

 

Solutia cea mai buna – transfer aeroport Otopeni cu Transfero

 

Subsumand cele spuse mai sus, cea mai buna varianta si cea care inglobeaza beneficiile oferite de fiecare varianta in parte este serviciul de transfer privat. Este o modalitate de a economisi timp, de a simti confortul unei calatorii fara griji si in siguranta si de a nu cheltui foarte multi bani. Daca te numeri printre persoanele care nu cunosc foarte bine orasul, atunci pune in balanta fiecare cerinta si nevoie pe care le ai si beneficiile oferite de variantele mentionate mai sus si vei vedea unde inclina aceasta.

Transfero ofera un serviciu de transfer aeroport Otopeni catre provincie rapid si in siguranta. Transportul este asigurat atat la cat si de la Otopeni, astfel incat sa ai o calatorie confortabila.  

Inapoi la Articole
15.12.2023blog
REGULAMENT GIVEAWAY

Ti-ai luat bilet de avion pentru calatoria pe care ai asteptat-o tot anul si acum astepti sa o onorezi. Fie ca ti-ai ales o destinatie in Europa, fie care ai […]

25.10.2023blog
Ce trebuie să faci dacă bagajul tău este pierdut la aeroport: ghid detaliat

Ti-ai luat bilet de avion pentru calatoria pe care ai asteptat-o tot anul si acum astepti sa o onorezi. Fie ca ti-ai ales o destinatie in Europa, fie care ai […]

25.10.2023blog
Opțiuni de transport pentru animale de companie: în cușcă, în cabină sau în cală

Ti-ai luat bilet de avion pentru calatoria pe care ai asteptat-o tot anul si acum astepti sa o onorezi. Fie ca ti-ai ales o destinatie in Europa, fie care ai […]