Cele mai bune locuri in avion: Cum le alegi ca sa dormi perfect

06.09.2018blog

Un zbor lung cu avionul poate fi o adevarata provocare, mai ales daca nu ai parte de un loc foarte bun in aeronava. Ca sa alegi un loc foarte bun in avion, in care sa dormi perfect pe durata zborului, iti recomandam sa respecti sfaturile pe care le-am pregatit, mai jos, pentru tine.

 

Intelege ca nu exista locul ideal

Inainte de toate, este obligatoriu sa intelegi si sa accepti ca nu exista locul ideal. Fiecare loc dintr-o aeronava are avantajele si dezavantajele sale. De exemplu, un loc langa culoar are avantajul ca iti poti intinde picioarele si ca poti merge oricand la toaleta, insa marele sau dezavantaj este ca vor trece pe langa tine alti pasageri, precum si personalul de zbor.

 

Cele mai bune locuri din avion pentru dormit

Cele mai bune locuri din avion pentru dormit sunt cele aflate in dreptul hublourilor. Daca alegi un astfel de loc ai garantia ca nu te va deranja niciun alt pasager. Marele dezavantaj ale unui astfel de loc este ca vei fi nevoit (sau nevoita) sa-ti deranjezi vecinii de rand in cazul in care vei dori sa mergi la toaleta. Daca ai suficiente resurse financiare si vrei sa ai parte de confort sporit, cumpara-ti un bilet la clasa business sau la clasa intai. Spre deosebire de locurile de la clasa economy, cele de la clasa business sau clasa intai sunt mult mai confortabile si iti ofera mai mult spatiu pentru picioare.

 

Foloseste o aplicatie care iti arata cele mai bune locuri in avion

Daca nu stiai, exista anumite website-uri, pe care le poti accesa instantaneu si care iti arata care sunt cele mai bune locuri dintr-un avion. Respectivele website-uri iti ofera, printre altele, informatii despre latimea scaunelor, spatiile dintre scaunele aflate pe acelasi rand si spatiul pentru picioare.

 

Ce alte lucruri mai poti faci daca vrei sa dormi perfect in avion

Un lucru foarte simplu pe care il poti face daca vrei sa dormi perfect in avion este sa nu enervezi inainte sa ajungi in aeronava. Ca sa nu te enervezi iti recomandam sa apelezi la serviciile Transfero si iti rezervi un bilet online pentru transferul la aeroport intr-una dintre masinile noastre moderne. De asemenea, daca vrei sa tii nervii si stresul departe de tine, ar fi bine sa te odihnesti suficient de bine inainte de zborul cu avionul.

 

Un alt lucru pe care il poti face astfel incat sa dormi perfect in timpul zborului este sa-ti la tine o perna de avion, o masca pentru ochi si niste dopuri de urechi. Perna de calatorie iti va mentine capul intr-o pozitie comoda pe durata zborului, masca pentru ochi va bloca lumina care te-ar putea impiedica sa dormi, iar dopurile de urechi vor actiona ca o bariera impotriva zgomotelor din jurul tau.

 

 

*Sursa foto: https://pixabay.com/en/passport-luggage-trolley-travel-2733068/

Inapoi la Articole
15.12.2023blog
REGULAMENT GIVEAWAY

Un zbor lung cu avionul poate fi o adevarata provocare, mai ales daca nu ai parte de un loc foarte bun in aeronava. Ca sa alegi un loc foarte bun […]

25.10.2023blog
Ce trebuie să faci dacă bagajul tău este pierdut la aeroport: ghid detaliat

Un zbor lung cu avionul poate fi o adevarata provocare, mai ales daca nu ai parte de un loc foarte bun in aeronava. Ca sa alegi un loc foarte bun […]

25.10.2023blog
Opțiuni de transport pentru animale de companie: în cușcă, în cabină sau în cală

Un zbor lung cu avionul poate fi o adevarata provocare, mai ales daca nu ai parte de un loc foarte bun in aeronava. Ca sa alegi un loc foarte bun […]