Cele mai importante beneficii oferite de serviciile Transfero

04.12.2017blog

Calatoriile sunt, de cele mai multe ori, stresante si necesita multa rabdare si o sursa consistenta de energie. Cine mai vrea, dupa un drum lung si obositor cu avionul, sa inchirieze o masina si sa conduca de la aeroport pana acasa sau la hotel, cand bateriile sunt epuizate?

Cu serviciile de transport Transfero pe rutele aeroport-casa, casa-aeroport, lucrurile pot fi mai simple si mai rapide. Transfero iti ofera posibilitatea de a ajunge acasa sau la aeroport in deplina siguranta si in conditii confortabile, fara a fi nevoit sa astepti dupa alte mijloace de transport in comun sau fara sa conduci de unul singur cand drumul e atat de anevoios.

Eficienta si confort sporit cu un serviciu la indemana oricui

Suntem mereu in cautare de solutii practice si confortabile, care nu necesita mult timp de cautare si asteptare. Cu totii ne dorim sa economisim timp si sa nu pierdem vremea in trafic sau statiile de autobuz. Cautarea poate lua insa sfarsit gratie serviciului de transfer oferit de Transfero.

Cu totii stim cat de neplacute pot fi calatoriile cu avionul sau cu autocarul, asa ca multi dintre noi sunt dispusi sa aloce o suma importanta de bani pentru a avea confortul mult dorit pe parcursul calatoriei. Scaunele din avion mult prea rigide si pozitia pe care o adoptam nu este, adesea, foarte confortabila. Iar timpul pare ca nu ar putea trece mai greu- numaram minutele pana la aterizare si orele pana la sosirea acasa sau la hotel. Nu ne dorim decat sa ajungem rapid, in siguranta si cat mai relaxati la destinatie. Cu Transfero, dupa o calatorie anosta cu avionul, poti avea o calatorie odihnitoare pana acasa.

Transfero te scuteste de timpul de asteptare petrecut in frig, cand temperaturile sunt cu minus, ori de asteptarea in bataia soarelui pe timpul verii, cand canicula te seaca, parca de energie. In plus, are grija de bagajele tale, eliminand riscul de ratacire a bunurilor tale personale.

Un serviciu de transport door-to-door sigur si rapid

Alegand dintr-o gama variata de modele de masini, in functie de nevoile tale, Transfero iti acopera fiecare cerinta, fie ca alegi sa calatoresti in scop de afaceri, fie in scop turistic. Ai la dispozitie de la masini cu patru locuri, pentru un grup restrans, pana la microbuze pentru grupuri de turisti sau pentru familie si prieteni.

Siguranta este un factor foarte important atunci cand alegem un astfel de serviciu. Cautam sa fim atat noi, cat si bunurile noastre in siguranta. Furtul este o infractiune des intalnita in mijloace de transport in comun si oricat de vigilenti am fi atunci cand calatorim, se poate intampla sa ne trezim fara bunuri si sa nu stim cum au disparut.

Transfero are responsabilitatea de a oferi protectie si siguranta bagajelor, astfel incat sa eviti neplacerea unei pierderi materiale. Personalul acorda o maxima atentie fiecarui bun si iti ofera experienta unei calatorii sigure si rapide.

Rezerva-ti o masina care sa se incadreze perfect nevoilor tale si evita neplacerile cauzate de transportul in comun sau condusul unei masini inchiriate. Verifica disponibilitatea curselor si rezerva-ti biletul online. Bucura-te de servicii profesioniste, confortabile si efectuate in deplina siguranta!

Inapoi la Articole
15.12.2023blog
REGULAMENT GIVEAWAY

Calatoriile sunt, de cele mai multe ori, stresante si necesita multa rabdare si o sursa consistenta de energie. Cine mai vrea, dupa un drum lung si obositor cu avionul, sa […]

25.10.2023blog
Ce trebuie să faci dacă bagajul tău este pierdut la aeroport: ghid detaliat

Calatoriile sunt, de cele mai multe ori, stresante si necesita multa rabdare si o sursa consistenta de energie. Cine mai vrea, dupa un drum lung si obositor cu avionul, sa […]

25.10.2023blog
Opțiuni de transport pentru animale de companie: în cușcă, în cabină sau în cală

Calatoriile sunt, de cele mai multe ori, stresante si necesita multa rabdare si o sursa consistenta de energie. Cine mai vrea, dupa un drum lung si obositor cu avionul, sa […]