Cum arata transferul ideal de la sau catre aeroport?

11.06.2018blog

Fie ca alegi sa pleci in concediu si optezi pentru un sejur in strainatate, fie ca pleci in interes de afaceri sau te intorci din vacanta la tine in localitate, este foarte indicat sa folosesti cele mai bune servicii de transfer catre sau de la aeroport.

Indiferent de situatie, trebuie sa te gandesti la confortul tau atat pe parcursul transferului cat si dupa acesta.

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii atunci cand alegi tipul de transfer aeroport Otopeni, trebuie sa te gandesti foarte mult la tipul de servicii si la confortul tau pentru a putea avea o experienta placuta si fara stres. Mai mult decat atat, cand te intorci din vacanta sau de la intalnirea de afaceri, cu siguranta vrei sa ramai cu aceeasi stare de bine.
Daca pana in momentul de fata nu ai folosit un astfel de transfer, atunci este momentul sa-l alegi si sa-l folosesti de acum inainte.

Acestea fiind spuse, in randurile urmatoare vei regasi avantajele si beneficiile care aduc in fata secretul transferului ideal de la sau catre aeroport.

Cum arata transferul ideal?

Transferul ideal il alegi tu! Secretul consta sa te pregatesti din timp, sa-ti faci bagajele si sa te pui la punct cu rezervarea din timp a biletelor pentru transfer, tur-retur.
De unde poti face rost de aceste bilete? Este foarte simplu! Pe transfero.ro ai optiunea de a-ti rezerva din timp biletele pentru ca tu sa stai fara griji si sa te bucuri , de ce nu, de o mica calatorie de la sau catre aeroport.

Beneficiile transferului

Daca alegi acest serviciu de transfer, atunci vei dispune de o gama diversificata de servicii si beneficii ale utilizarii acestora. Aceste beneficii sunt reprezentate de:
Siguranta si confort

Pentru a beneficia de o siguranta la standarde inalte, atunci serviciul de transfer este ideal pentru tine deoarece atat tu cat si bagajele tale veti fi in siguranta pe tot parcursul drumului. In materie de bagaje, poti avea unul de maxim 25 de kg si un bagaj de mana de maxim 5 kg. Astfel, bagajele tale nu vor mai fi pierdute sau ratacite prin alte parti.

Din punct de vedere al confortului, vei avea la dispozitie urmatoarele facilitati:scaune confortabile cu

  • spatiu pentru picioare
  • internet la viteza 4G
  • prize USB
  • ajungi la timp si fara griji
  • spatiu pentru bagaje

Mai mult decat atat, iti poti alege serviciile in functie de nevoie. Daca esti insotit de mai multe persoane atunci poti opta pentru autocar sau o masina cu patru locuri.

Transfer VIP

In cazul in care iti doresti un maxim de confort, VIP, acest tip de transfer iti ofera posibilitatea de a nu fi deranjat de alte persoane astfel incat sa te poti relaxa mai bine.
Ai la dispozitie limuzine vip sau vanuri speciale si la cerere se pot configura anumite trasee personalizate in functie de solicitari.

De foarte multe ori, atunci cand te gandesti sa mergi spre aeroport, simti agitatie si stres. Utilizand acest serviciu, vei scapa de aceasta grija.
Un serviciu complex

Dupa cum mentionam mai sus, ai posibilitatea de a opta pentru un seviciu de transfer de la aeroport si catre aeroport. Astfel, ai posibilitatea de a ajunge la aeroport indiferent de locatia ta. Astfel, serviciul este valabil pentru aproape 40 de destinatii ale tarii, cum ar fi: Adjud, Barlad, Braila, Brasov, Buzau, Constanta, Focsani, Galati, Onesti, Mangalia, Ramnicu Sarat, Panciu, Poiana Brasov, Predeal, Vaslui, Targu Mures, Sfantu Gheorghe si altele.

 

*sursa: https://pixabay.com/en/airport-travelers-persons-business-731196

Inapoi la Articole
15.12.2023blog
REGULAMENT GIVEAWAY

Fie ca alegi sa pleci in concediu si optezi pentru un sejur in strainatate, fie ca pleci in interes de afaceri sau te intorci din vacanta la tine in localitate, […]

25.10.2023blog
Ce trebuie să faci dacă bagajul tău este pierdut la aeroport: ghid detaliat

Fie ca alegi sa pleci in concediu si optezi pentru un sejur in strainatate, fie ca pleci in interes de afaceri sau te intorci din vacanta la tine in localitate, […]

25.10.2023blog
Opțiuni de transport pentru animale de companie: în cușcă, în cabină sau în cală

Fie ca alegi sa pleci in concediu si optezi pentru un sejur in strainatate, fie ca pleci in interes de afaceri sau te intorci din vacanta la tine in localitate, […]