Inchirieri autocare pentru calatorii de neuitat

Inchiriere microbuze
04.12.2017blog

Transportul spre aeroport se dovedeste de multe ori a fi o problema pentru foarte multa lume. De aceea, firma noastra pune la dispozitia celor interesati diverse posibilitati de inchiriere autocare, astfel incat calatoriile dumneavoastra sa devina o placere, iar vacanta sa inceapa odata ce autocarul a pornit la drum.

 

Autocarele Transfero sunt foarte bine intretinute, sunt curate si ofera tot confortul necesar unei calatorii ireprosabile. Dotate cu aer conditionat, climatronic, sistem video, DVD si microfon, masinile noastre sunt in orice moment pregatite pentru clientii interesati de inchiriere autocare Bucuresti sau alte orase ale tarii. Scaunele din autocare sunt confortabile, spatiul pentru picioare este generos, la fel ca si cel destinat bagajelor.

Pasii necesari pentru inchiriere autocar

Pentru orice solicitare de inchiriere microbuze sau autocare de la firma Transfero, clientii vor avea de completat cateva rubrici intr-un formular pe care il vor gasi pe site-ul nostru. Pentru a le putea trimite oferta, vom avea nevoie de numele persoanei sau companiei care doreste sa inchirieze mijlocul de transport auto, o adresa de e-mail, un numar de telefon, perioada cand se doreste a se face inchirierea (de la… pana la…), ruta programata pentru inchiriere (aceasta va contine traseul, destinatia, precum si ruta aleasa pentru calatorie), numarul aproximativ de persoane care vor calatori in respectiva masina si, desigur, observatii privind alegerea unui anume tip de autocar, daca exista asa ceva. In cazul in care sunteti in lipsa de timp ne puteti oricand apela la telefon +4 0742 401 000, iar unul din operatorii nostri va prelua solicitarea dumneavoastra si in cel mai scurt timp veti primi si oferta.

 

Firma Transfero are un parc auto nou care include 3 autocare Mercedes Benz R2 (49 de locuri), un autocar Setra 415 GT (53 de locuri pentru pasageri si un loc pentru ghid), 8 autocare Mercedes Benz Tourismo 350 SE (49 de locuri destinate pasagerilor si un loc pentru ghid), un autocar Mercedes Benz Intouro (55 de locuri), 50 de microbuze Mercedes Sprinter 519 model 2016 (19 de locuri) si 10 microbuze Mercedes Vito (8 locuri). Absolut toate masinile firmei Transfero sunt dotate cu aer conditionat, sistem video, DVD, microfon, climatronic si spatiu pentru bagaj.

 

Inchirierea de autocare pentru transportul turistic, indiferent ca este vorba despre excursii scolare, circuite culturale, team building-uri si nu numai, se realizeaza extrem de simplu, iar calatoriile sunt sigure si, fara doar si poate, confortabile. Firma Transfero este cea mai noua agentie touroperatoare a grupului GEGI SRL, firma prezenta pe piata transporturilor de persoane in Romania inca din anul 2003. Activitatea principala a Agentiei Transfero este transportul catre si de la aeroport si a venit pana acum in sprijinul a peste 100 000 de persoane. Echipa de soferi profesionisti Transfero are o indelungata experienta si este oricand pregatita sa ofere clientilor o experienta agreabila cu fiecare noua calatorie, indiferent de conditiile atmosferice exterioare.

 

Clientii nostri pot opta in orice moment pentru inchiriere microbuze sau pentru inchiriere autocare Bucuresti, in functie de nevoile pe care le au si de numarul de persoane care vor beneficia de calatoria cu masinile din parcul auto Transfero. Fie ca se doreste inchirierea pentru transportul de la aeroport spre localitatea de debarcare, fie ca se doreste inchirierea pentru plecare dintr-o localitate spre aeroport sau orice alta ruta, autocarele si microbuzele Transfero ofera cele mai bune conditii de calatorie. Pentru mai multe detalii si pentru orice fel de inchiriere auto Otopeni echipa Transfero va sta oricand la dispozitie.

Inapoi la Articole
15.12.2023blog
REGULAMENT GIVEAWAY

Transportul spre aeroport se dovedeste de multe ori a fi o problema pentru foarte multa lume. De aceea, firma noastra pune la dispozitia celor interesati diverse posibilitati de inchiriere autocare, […]

25.10.2023blog
Ce trebuie să faci dacă bagajul tău este pierdut la aeroport: ghid detaliat

Transportul spre aeroport se dovedeste de multe ori a fi o problema pentru foarte multa lume. De aceea, firma noastra pune la dispozitia celor interesati diverse posibilitati de inchiriere autocare, […]

25.10.2023blog
Opțiuni de transport pentru animale de companie: în cușcă, în cabină sau în cală

Transportul spre aeroport se dovedeste de multe ori a fi o problema pentru foarte multa lume. De aceea, firma noastra pune la dispozitia celor interesati diverse posibilitati de inchiriere autocare, […]