Taxa parcare aeroport: Informații despre aceasta, dar și motive pentru a lăsa mașina acasă

Taxa parcare aeroport
25.01.2022blog

Dacă optezi pentru a merge cu mașina personală spre aeroport, ia în calcul și taxa pe care trebuie să o achiți pentru parcarea acesteia în spațiul special amenajat, pe întreaga durată a călătoriei tale.

Acest cost suplimentar poate fi economisit, în cazul în care alegi varianta unui transfer spre aeroport, alături de noi. Pentru a ști că ai luat o decizie inspirată, privind această deplasare din ziua zborului, iată mai multe informații ce se vor dovedi extrem de utile:

CUPRINS:

 1. Taxa de parcare în aeroport: Informații utile
 2. De ce să lași mașina acasă în ziua zborului?
 3. Cum alegi cel mai bun serviciu de transfer la aeroport?

1. Taxa de parcare în aeroport: Informații utile

Pentru cei care aleg să vină cu mașina la aeroport, parcarea aferentă asigură un acces facil către și dinspre terminale, astfel încât deplasarea pe jos să se realizeze în câteva minute.

De cele mai multe ori, parcarea aeroportului este localizată în apropierea nodului rutier de legătură cu aeroportul, fiind marcată cu indicatoare vizibile de la o distanță considerabilă. Astfel, posesorii de autovehicule se pot orienta cu ușurința spre aceste perimetru.

Pentru parcarea autoturismului în zona special amenajată, anexată aeroportului spre care te îndrepți în ziua zborului, este necesară achitarea unei taxe.

Valoarea taxei pentru parcarea în aeroport variază în funcție de durata plasării mașinii în zona respectivă. În general, tariful pentru ocuparea unui loc de parcare pe zi nu este fracționabil. Așadar, indiferent de durata în care mașina este parcată, taxa este aceeași.

Însă dacă alegi să utilizezi mașina personală doar pentru a conduce pe cineva la aeroport, te poți interesa dinainte de tarifele pentru intervale mult mai reduse de timp, așa cum este taxa de parcare la Aeroportul Henri Coandă, ce acoperă 30 de minute de valabilitate.

Pe termen lung, poți beneficia de reduceri ale taxei pentru locul de parcare ocupat. Citește cu atenție informațiile actualizate, privind aceste oferte, pentru a calcula din timp bugetul pentru un astfel de serviciu.

Atenție la jetoanele primite în cuantumul achitării taxei de parcare! Deteriorarea sau pierderea acestuia poate atrage după sine o anumită penalizare, conform politicilor de utilizare a spațiului cu locuri de parcare din aeroport.

2. De ce să lași mașina acasă în ziua zborului?

Dacă ai de gând să nu te deplasezi cu mașina până la aeroport, în ziua destinată zborului, economisești contravaloarea pentru ocuparea locului de parcare, ce s-ar putea ridica până la câteva sute de lei.

Mai mult decât atât, rezervarea unui bilet pentru serviciile de transfer la aeroport pe care noi ți le oferim, în locul variantei ce presupune condusul propriului autovehicul, este o măsură pe care trebuie să o iei în calcul. Iată doar câteva dintre motive:

2.1. Transfer realizat în condiții de siguranță

Siguranța tuturor clienților Transfero este unul dintre principalele noastre obiective. Îți punem la dispoziție condiții sigure de transfer la aeroport, conforme cu legislația în vigoare.

Întreaga flotă de autovehicule este supusă de două ori pe an examinărilor starea tehnică. Mai mult decât atât, personalul nostru instruit efectuează verificări înaintea fiecărei curse, astfel încât orice posibilă defecțiune să poată fi depistată la timp, pentru sporirea siguranței.

2.2. Costuri de călătorie

Față de varianta transportului cu mașina proprie, transferul alături de noi presupune costuri de achiziție a biletelor convenabile pentru orice buget. De acasă la aeroport și retur, serviciile pe care ți le oferim asigură un raport calitate:preț excelent.

Vezi acum toate cursele Transfero și comandă apoi bilete, pentru tine și toți cei dragi. Rezervările pot fi achitate prin mai multe variante, astfel încât să poți alege facil o opțiune convenabilă pentru nevoile tale:

 • rezervare online – card de credit MasterCard / Visa / Maestro
 • agenții proprii / partenere – card de credit sau numerar
 • telefon / șofer – plata se efectuează în ziua cursei, la șofer, cu eliberare de bon fiscal, ce va servi drept dovadă a plății și bilet.

2.3. Timp prețios pe care îl poți economisi

Ajungi la timp la destinație, pentru a putea trece apoi fără nicio grabă prin întreg procesul de îmbarcare. Mai mult decât atât, alegând serviciile Transfero, uiți de grija pentru timpul necesar găsirii unui loc de parcare, în spațiul special amenajat din perimetrul aeroportului.

2.4. Experiență confortabilă pentru fiecare pasager

Ne dorim sa te bucuri de un transfer cât se poate de confortabil spre aeroport, astfel încât experiența serviciilor Transfero să genereze o reală placere. De aceea, îți punem la dispoziție în autocar:

 • aer condiționat climatronic, pentru o temperatură optimă
 • scaune confortabile și spațiu generos pentru picioare
 • prize USB și internet WiFi disponibil la viteză 4G
 • spațiu suficient pentru bagajele cu care călătorești etc

2.5. Simplitate în rezervarea biletelor online

Este simplu și rapid să comanzi pe site locurile pentru transferul la aeroport. Rezervă din timp pentru a te asigura ca prinzi locuri in ziua zborului, mai ales in perioada Sărbătorilor.

Pentru alte informații esențiale, privind beneficiile pe care Transfero ți le pune la dispoziție de fiecare dată când alegi serviciile disponibile în oferta noastră, te invităm să accesezi pagina “Intrebari frecvente”.

3. Cum alegi cel mai bun serviciu de transfer la aeroport?

Alături de Transfero, poți călători cu un autovehicul clasa B închiriat, sau să mizezi pe opțiunea rezervării locurilor în autocar.

Criteriile pe care le poți lua în calcul, atunci când realizezi această alegere, pot fi:

 • bugetul de care dispui
 • numărul de persoane
 • urgența pe care o ai
 • intimitatea și confortul etc

3.1. Închiriază un autovehicul categoria B

Dacă îți dorești să beneficiezi de serviciul Rent-A-Car Transfero, află că poți rezerva o mașină la orice oră din zi și din noapte. Click pe link-ul de mai sus pentru a descoperi cele mai noi modele de autovehicul clasa B din parcul nostru auto.

3.2. Închiriază un întreg autocar

Pentru un transfer al unui grup de persoane spre aeroport și retur, consultă oferta noastră de autocare disponibile și alege un autovehicul pe baza propriilor nevoi de călătorie. Solicită apoi o ofertă pentru întregul parc auto.

3.3. Rezervă unul sau mai multe locuri în autocar

Călătorești singur sau alături de alte câteva persoane?. Rezervi online la orice oră din zi și din noapte, achitând în siguranță prin MasterCard, Visa sau Maestro.

Pașii de rezervare online a unui bilet sunt simpli și implică un efort minim, de doar câteva minute. Ai la dispoziție și rezervarea transferului de retur, odată cu rezervarea biletului pentru cursa către aeroport, pentru simplitate în accesarea serviciilor oferite.

Iată care sunt cele mai importante informații despre taxa pentru parcarea mașinii la aeroport. Daca îți dorești să economisești acest cost, varianta unui transfer alături de noi este o opțiune pe care trebuie să o iei în calcul

Așa cum ai putut observa, fiecare variantă de cursă aduce propriile sale beneficii. Alege pe baza unei informări corecte și în funcție de propriile tale criterii: buget, perioadă, număr de pasageri, urgența pe care o ai etc

Revino acum pe blogul Transfero, pentru a descoperi și alte informații la fel de interesante ca cele descoperite în acest articol, pentru a afla cum pot susține serviciile noastre nevoia ta de a te deplasa la aeroport rapid, în siguranță și cât mai convenabil posibil.

Inapoi la Articole
15.12.2023blog
REGULAMENT GIVEAWAY

Dacă optezi pentru a merge cu mașina personală spre aeroport, ia în calcul și taxa pe care trebuie să o achiți pentru parcarea acesteia în spațiul special amenajat, pe întreaga […]

25.10.2023blog
Ce trebuie să faci dacă bagajul tău este pierdut la aeroport: ghid detaliat

Dacă optezi pentru a merge cu mașina personală spre aeroport, ia în calcul și taxa pe care trebuie să o achiți pentru parcarea acesteia în spațiul special amenajat, pe întreaga […]

25.10.2023blog
Opțiuni de transport pentru animale de companie: în cușcă, în cabină sau în cală

Dacă optezi pentru a merge cu mașina personală spre aeroport, ia în calcul și taxa pe care trebuie să o achiți pentru parcarea acesteia în spațiul special amenajat, pe întreaga […]