Zborul cu avionul: 7 sfaturi ca sa ajungi rapid in aeronava

06.09.2018blog

Experienta unui zbor cu avionul poate sa fie mai mult sau mai putin placuta, in functie de cum te organizezi. Pentru ca ne dorim sa ai parte de un zbor minunat cu avionul si sa petreci eficient timpul in aeroport, am pregatit cateva recomandari pentru tine. Afla, mai jos, ce sa faci daca vrei sa ajungi rapid in aeronava si sa te bucuri din plin de un zbor cu avionul.

 

Cumpara biletul in avans

Indiferent daca urmeaza sa calatoresti peste sase luni sau peste o saptamana, cumpara-ti biletul de avion cat mai repede. Cu cat astepti mai mult, cu atat scad sansele sa gasesti un bilet mai ieftin sau sa-ti alegi pe ce loc sa stai in avion. Chiar daca ti se pare complicata, achizitia unui bilet de avion este foarte simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe website-ul companiei cu care vei zbura si, in doar cateva minute, dupa ce vei completa niste formulare online si vei face plata, o sa primesti biletul electronic.

 

Rezerva-ti un bilet pentru o masina care sa te duca la aeroport

Apeleaza la serviciile Transfero de transfer la aeroport si nu doar ca vei ajunge in timp util la aeroport, dar vei beneficia si de cele mai bune conditii de transport. Transfero se poate lauda cu o flota moderna de masini. Toate masinile Transfero sunt dotate cu aer conditionat si dispun de conexiuni la Internet de mare viteza.

 

Fa-ti bagajul din timp

Asigura-te ca iti pregatesti bagajul cu cateva zile pana sa zbori cu avionul. Inainte sa te apuci sa-ti impachetezi lucrurile, ar fi indicat sa-ti faci o lista cu toate obiectele de care vei avea nevoie. Te sfatuim sa nu-ti iei la tine nimic din ce nu o sa-ti trebuiasca. In caz contrar, vei avea un bagaj greu si dificil de carat.

 

Ia-ti suficient timp ca sa ajungi la aeroport

Planifica-ti programul in asa fel incat sa poti ajunge la aeroport cu doua sau chiar trei ore inainte ca avionul sa decoleze. Astfel, vei avea timp suficient ca sa treci de problemele care te-ar putea impiedica sa te urci in avion.

 

Apeleaza la check-in-ul online

Dacă ai posibilitatea, fa-ti check-in-ul online. Procedura este foarte simplu de facut si, totodata, extrem de utila daca nu vrei sa pierzi timp in aeroport. Cu check-in-ul facut, cand ajungi in aeroport nu mai ramane decat sa treci de controlul de securitate.

 

Pregateste-te pentru controlul bagajelor

In locul de verificare al documentelor personale, agentii de securitate vor analiza si bagajul de mana. Ca sa treci rapid de controlul de securitate, asigura-te ca nu ai in bagaje obiecte nepermise. De asemenea, descalta-te si scoate-ti cureaua si ceasul, in cazul in care porti astfel de obiecte.

Verifica sa ai totul la tine

Dupa ce treci de controlul de securitate, este obligatoriu sa te asiguri ca pleci in calatorie cu toate obiectele personale. Adica pasaport sau carte de identitate, portofel, curea, incaltari, ceas si celelalte bagaje.  

 

 

*Sursa foto: https://pixabay.com/en/airport-airplane-aircraft-fly-3511342/

Inapoi la Articole
15.12.2023blog
REGULAMENT GIVEAWAY

Experienta unui zbor cu avionul poate sa fie mai mult sau mai putin placuta, in functie de cum te organizezi. Pentru ca ne dorim sa ai parte de un zbor […]

25.10.2023blog
Ce trebuie să faci dacă bagajul tău este pierdut la aeroport: ghid detaliat

Experienta unui zbor cu avionul poate sa fie mai mult sau mai putin placuta, in functie de cum te organizezi. Pentru ca ne dorim sa ai parte de un zbor […]

25.10.2023blog
Opțiuni de transport pentru animale de companie: în cușcă, în cabină sau în cală

Experienta unui zbor cu avionul poate sa fie mai mult sau mai putin placuta, in functie de cum te organizezi. Pentru ca ne dorim sa ai parte de un zbor […]