Cum închiriezi o mașină: condiții și tarife

Auto inchiriat
04.08.2022blog

Planifici în perioada următoare o călătorie cu avionul alături de cei dragi? Pentru a te asigura ca ajungeți la timp, pentru a putea parcurge fără probleme întreg procesul de îmbarcare, utilizarea unui autoturism categoria B poate fi o variantă de luat în calcul.

Rămâi alături de noi până la finalul articolului, pentru a lua cele mai bune decizii, de fiecare dată când apelezi la oferta de servicii Transfero:

Beneficiile pe care le asigură transferul cu o mașină mică

Ziua de transfer spre aeroport poate fi ușor stresantă, deoarece trebuie să te asiguri că ajungi la timp, mai ales atunci când pleci dintr-un alt oraș.

Pentru ca lucrurile vor decurge într-un mod cât mai calm posibil, poți avea cat mai mult control asupra întregii curse, realizând acest drum la volanul unui autoturism categoria B. beneficiile unui transfer la aeroport cu o mașină mică sunt simplu de intuit:

Cunoști cu exactitate spațiul de bagaje disponibil

Știi cu exactitate câte persoane se vor afla în mașină pentru acest transfer spre aeroport, de aceea, poți aprecia foarte spațiul necesar pentru bagajele acestora, atât în portbagajul autoturismului, cât și în spațiul unei cutii portbagaj.

Eventual, le poți transmite celor alături de care călătorești informații utile, privind dimensiunile recomandate ale bagajelor, pentru ca toate lucrurile să încapă fără probleme, în zonele specifice ale mașinii pe care o conduci.

Dacă mergi spre aeroport doar cu cei din casă, bagajele pot fi pregătite cu o seară înainte de drum, astfel încât să poți verifica din timp dacă acestea încap în portbagaj. Daca nu este suficient spațiu, se evită astfel stresul cauzat de ora plecări, pentru a putea reorganiza în liniște lista cu lucruri de vacanță.

Economisești timp prețios pe drumul spre aeroport

Atunci când mergi spre aeroport cu un microbuz, sau cu un tren (în cazul în care pleci dintr-un alt oraș), trebuie să aloci timp pentru parcurgerea distanței spre gară sau autogară.

Însă cu mașina mică, distanța de transfer este mult mai redusă, datorită vitezei pe care o poate atinge un autoturism categoria B, precum și a dimensiunilor reduse pe care le are, fapt ce asigură o mobilitate mult mai ridicată în trafic. Acest lucru îți permite să realizezi mai multe opriri pe drum, sau să reconfigurezi traseul spre aeroport cu mai multă ușurință.

Ai control asupra nivelului de confort din vehicul

Atunci când te afli la volanul unei mașini de dimensiuni reduse, ai libertatea de a seta parametrii așa cum îți dorești, pentru confort deplin: clima, postul de radio, încălzirea din scaune, unghiul scaunelor etc

Astfel, transferul spre aeroport nu se realizează într-un timp mult mai scurt, ci și într-un cadru mult mai relaxant, atât pentru tine, cât și pentru toți cei alături de care călătorești. Află mai multe informații utile despre taxa de parcare la aeroport.

Beneficiile oferite de serviciul Închirieri auto oferit de noi

Iată de ce să optezi pentru serviciul nostru de Închirieri auto:

Disponibilitate 24/7

Serviciul Rent-A-Car de la Transfero îți permite să plasezi o rezervare la orice oră din zi sau noapte, astfel încât planul de a ajunge la aeroport să nu sufere modificări ce pot compromite întreaga călătorie.

Mașinile noastre pot fi închiriate din următoarele orașe:

 • Tecuci
 • Focșani
 • Bârlad
 • Adjud

Condiții pentru închirierea unei mașini din flota noastră:

 • permis categoria B (minim 2 ani experiență)
 • act de identitate valabil

Pentru a rezerva online o mașină categoria B din flota noastră disponibilă, trebuie să completezi câmpurile din chestionarul apărut pe ecran, odată ce ai dat un click pe CERE OFERTĂ:

 • De la data
 • Până la data
 • Locația ridicare
 • Locația predare
 • Nume
 • Alege mașina
 • Adresa de email
 • Telefon
 • Alte informații

Prețuri disponibile pentru orice buget

Bugetul pentru transferul la aeroport reprezintă un criteriu esențial, atunci când alegi unul dintre serviciile pe care ți le punem la dispoziție.

Dacă optezi pentru varianta închirierii unui autovehicul din categoria B, îți punem la dispoziție prețuri cât se poate de avantajoase, pentru toate mașinile din flota noastră disponibilă acum pe site.

Colegii noștri sunt pregătiți să îți răspundă rapid la toate întrebările pe care le ai, privind garanția necesară pentru rezervarea online a unei mașini mici, taxa pentru preluare / predare în afara orelor de program, sau alte informații legate de costuri.

Utilizează cu încredere datele de contact disponibile pe site, pentru a putea planifica bugetul acestui tip de transfer spre aeroport până la cele mai mici detalii. Alte aspecte de care trebuie să ții cont:

 • Zilele petrecute în vacanță / taxa pentru locul de parcare în aeroport
 • Numărul de kilometri pe distanța locul de preluare-aeroport-locul de predare
 • Costurile pentru alte servicii opționale: scaun copil, lanțuri de zăpadă, GPS etc
 • Modalități de plată: cash achitat la destinație / plată în cont.

Flota auto pusă la dispoziția ta

Autoturismele disponibile în serviciul Închirieri auto pentru transfer la aeroport asigură cadrul ideal pentru ca toți pasagerii să se bucure de confort și siguranță.

Flota de mașini mici include modelele Ford Focus SW 2016, Skoda Octavia 2020, Dacia Logan 2020 și este actualizată în mod constant, cu modele de ultimă generație, ale căror funcții pot transforma un drum lung într-o experiență pe cât de utilă, pe atât de relaxantă:

 • Isofix
 • Asigurare RCA
 • Rovignetă
 • Șofer adițional
 • Cutie manuală etc

Pentru mai multe informații, privind serviciile incluse și cele opționale ale unei mașini pe care dorești să o rezervi online, consultă informațiile din pagina autovehiculului respectiv.

Conectarea serviciului Rent-a-Car la cel de Transfer Aeroport

Având la îndemână ambele servicii pe care Transfero ți le pune la dispoziție, este mult mai ușor să îți organizezi călătoria pe mai multe zile, fiind scutit de oboseala posibil acumulată pe drum, ce poate fi riscantă pentru orice șofer. Iată un exemplu, în acest sens:

Dacă ai aterizat pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni și îți dorești să te deplasezi în condiții de siguranță până la o anumită destinație, rezervi un loc pentru o cursă disponibilă spre unul dintre orașele în care poți închiria o mașină din flota noastră: Tecuci, Focșani, Bârlad sau Adjud.

Mașina închiriată prin serviciul Rent-A-Car de la Transfero te așteaptă la debarcare. Îți organizezi astfel activitatea mult mai eficient pentru următoarele zile, având la dispoziție un autoturism performant categoria B. După finalizarea perioadei de închiriere a mașinii, aceasta poate fi returnată în același loc.

Acestea sunt cele mai importante beneficii pe care am dorit sa le împărtășim cu tine, asigurate de închirierea unui autovehicul din oferta noastră. Continuă să afli mai multe lucruri interesante despre serviciile Transfero.ro, citind și alte articole de blog interesante.

Inapoi la Articole
15.12.2023blog
REGULAMENT GIVEAWAY

Planifici în perioada următoare o călătorie cu avionul alături de cei dragi? Pentru a te asigura ca ajungeți la timp, pentru a putea parcurge fără probleme întreg procesul de îmbarcare, […]

25.10.2023blog
Ce trebuie să faci dacă bagajul tău este pierdut la aeroport: ghid detaliat

Planifici în perioada următoare o călătorie cu avionul alături de cei dragi? Pentru a te asigura ca ajungeți la timp, pentru a putea parcurge fără probleme întreg procesul de îmbarcare, […]

25.10.2023blog
Opțiuni de transport pentru animale de companie: în cușcă, în cabină sau în cală

Planifici în perioada următoare o călătorie cu avionul alături de cei dragi? Pentru a te asigura ca ajungeți la timp, pentru a putea parcurge fără probleme întreg procesul de îmbarcare, […]