Transportul invitaților la nuntă: ce soluții ai la dispoziție?

buchet de flori pe masina
08.09.2022blog

În cele din urmă, ești setat pentru ultimele aranjamente legate de ziua cea mare. Odată ce ai trimis invitațiile pentru nuntă, iar oaspeții ți-au răspuns afirmativ, trebuie să te gândești la un aspect important: transportul. Există diverse opțiuni atunci când vine vorba de idei de transport pentru voi și invitați.

Cu toate acestea, varianta aleasă va depinde foarte mult de bugetul tău și numărul de oaspeți așteptați. De aceea, planificarea transportului este o etapă din organizarea nunții care trebuie trecută după ce oaspeții au răspuns invitaților. În același timp, trebuie să consideri unele nevoi speciale ale oamenilor – dacă ai invitați cu anumite dizabilități sau necesități de confort.

Pentru toate aspectele, ți-am pregătit un articol cu soluțiile pe care le ai la dispoziție pentru transportul oaspeților la nuntă:

1. Limuzină

Aceste autovehicule clasice old school nu-și vor pierde niciodată farmecul elegant pentru transportul persoanelor către un eveniment unic în viață. Limuzinele unt pur și simplu atemporale.

O limuzină este o alegere tradițională, dar și modernă având în vedere noile inovații în materie de autovehicule și tehnologie specială. În funcție de tematica nunții și preferințele tale, poți alege între clasicism și modernism.

Organizatorii de nunți recomandă obținerea unei limuzine cu bar complet, TV și spectacol de lumini pentru transportul invitaților la petrecerea de după ceremoniile civilă și religioasă.

2. Mașină de epocă/vintage

miri in decapotabila

O altă alegere clasică și elegantă, dar cu mai puține locuri, este mașina de epocă/vintage. Desigur, poate fi o variantă costisitoare dacă ai mai mult de 50 de invitați la petrecerea de nuntă, dar este chiar o opțiune viabilă pentru o petrecere mai restrânsă. Cu siguranță oaspeții voștrii se vor simți speciali și vor intra în atmosfera de petrecere chiar din timpul deplasării.

Un alt mod în care poți folosi mașina de epocă este să o pui la dispoziția persoanelor mai apropiate din ziua nunții – membrilor familiei, prietenilor apropiați, nașilor, finilor etc.

3. Van

Închirierea câtorva vanuri de 8+1 persoane de la transfero.ro este cea mai bună opțiune pentru petrecerile intime de nuntă care găzduiesc prietenii apropiați și membrii familiei. Puteți sări în van împreună cu oaspeții; cu siguranță vă veți distra enorm, bucurându-vă de muzică și de câteva jocuri de societate în timp ce vă deplasați la restaurantul sau localul de evenimente pentru petrecerea de nuntă.

Vanurile de închiriat pentru transportul invitaților la nuntă pot fi, de aemenea, old school sau moderne, în funcție de stilul de viață și tematica evenimentului. Cele clasice, old school ar evidenția spiritul liber și hipiot, în timp ce vanurile moderne ar aduce o pată de eleganță și lux.

4. Autocar/microbuz

fete care sparg baloane in fata uui autocar

În cazul în care locul de desfășurare al nunții tale este într-o zonă mai îndepărtată de oraș, poți lua în considerare închirierea unui autocar sau microbuz pentru a prelua și transporta nuntașii către spațiul de ceremonie. Atât autocarul, cât și microbuzul sunt opțiuni perfecte dacă ai mai mulți oaspeți la nuntă față de variantele de transport expuse anterior.

Partea avantajoasă în acest caz sunt costurile mai scăzute, pentru că nu vei fi nevoit să închiriezi un număr mare de autovehicule. De asemenea, autocarele și microbuzele sunt mai mereu disponibile, fiind mult mai accesibile decât limuzinele și mașinile vintage. Și să nu-ți faci probleme de atmosferă și distracție în timpul transportului. Cu cât mai mulți nuntași într-un singur loc, cu atât petrecerea va fi în toi!

De asemenea, poți alege un „party bus” dedicat unor astfel de evenimente. În cazul în care distanța de la locul preluării și până la restaurant/local este mai mare și călătoria durează mai mult de 30-40 de minute, poți aranja unele jocuri pentru a crea o atmosferă distractivă. Așadar, nici unul dintre invitații tăi nu se va simți plictisit în timpul călătoriei.

5. Trăsură

Dacă vrei să rămâi în sfera clasicismului, o trăsură trasă de cai pentru transportul oaspeților va crea acea intrare elegantă și pariziană în curtea restaurantului/localului. Este ocazia ta să oferi nunții tale un aspect de basm printr-o simplă modalitate de transport! Și dacă pare dificil să aranjezi trăsuri pentru toți invitații, atunci poți închiria un autobuz pentru majoritatea oaspeților și o trăsură pentru apropiații familiei.

6. Motocicletă

Adaugă un pic mai multă rebeliune nunții tale prin închirierea unor motociclete pentru transportul oaspeților. Le vei permite invitaților tăi să-și facă o intrare grandioasă așa cum, cel mai probabil, vedeau doar în filme.

Având în vedere că nu toți oaspeții au carnet de conducere pentru motociclete, poți angaja șoferi personali care să-i aducă până la punctul de petrecere. Și dacă ai și câțiva oaspeți mai în vârstă, atunci ia în considerare închirerea unui alt vehicul pentru transportul acestora.

7. Avion

miri merg spre avion

Dacă ai planificat o petrecere de nuntă în capătul celălalt de țară sau în străinătate, atunci cea mai bună opțiune pentru a transporta toți oaspeții este un avion. Desigur, închirierea unui avion privat este mai avantajoasă din punct de vedere al costurilor decât rezervarea unor bilete la un avion public.

Asigură-te că oferi transport de acasă la aeroport și retur pentru invitații tăi. Pentru voi doi, puteți afla cum să închiriați o mașină mică până la locația avionului pentru intimitatea de dinaintea petrecerii.

Acestea sunt principalele și cele mai comune soluții de transport pentru invitații tăi de la nuntă – poți alege varianta care se potrivește nevoilor tale. Dar, în timp ce te ocupi de modalitatea de transport, nu uita să iei în considerare și alte aspecte, precum: gratuitatea unor servicii, sezonul nunții, locația petrecerii pentru nuntă, parcarea, șoferii personali etc. De asemenea, investighează opțiunile de parcare din jurul restaurantului/localului în avans.

Inapoi la Articole
15.12.2023blog
REGULAMENT GIVEAWAY

În cele din urmă, ești setat pentru ultimele aranjamente legate de ziua cea mare. Odată ce ai trimis invitațiile pentru nuntă, iar oaspeții ți-au răspuns afirmativ, trebuie să te gândești […]

25.10.2023blog
Ce trebuie să faci dacă bagajul tău este pierdut la aeroport: ghid detaliat

În cele din urmă, ești setat pentru ultimele aranjamente legate de ziua cea mare. Odată ce ai trimis invitațiile pentru nuntă, iar oaspeții ți-au răspuns afirmativ, trebuie să te gândești […]

25.10.2023blog
Opțiuni de transport pentru animale de companie: în cușcă, în cabină sau în cală

În cele din urmă, ești setat pentru ultimele aranjamente legate de ziua cea mare. Odată ce ai trimis invitațiile pentru nuntă, iar oaspeții ți-au răspuns afirmativ, trebuie să te gândești […]