Cum sa alegi un cadou corporate de Craciun pentru a nu da gres

17.05.2017blog

Sa alegi un cadou potrivit poate fi foarte dificil, chiar si cand acesta ii este destinat unei persoane aproapiate. si mai greu este sa faci o alegere atunci cand cadoul ii va fi oferit unui coleg de birou, unui angajat din compania ta, unui client sau unui asociat. Pentru a gasi cadoul corporate potrivit, incepe cautarile din timp!

6 pasi pentru a merge la sigur in alegerea unui cadou corporate

  • Verifica politica firmelor catre care trimiti cadourile

Multe companii si organizatii au o politica foarte clara in ceea ce priveste cadourile, Asigura-te ca nu exista restrictii  care interzic astfel de gesturi si daca totul este in regula, poti incepe cautarile pentru cadoul potrivit.

  • Ia in considerare diferentele culturale

Este musai sa iei in considerare diferentele culturale, mai ales cand doresti sa trimiti cadouri in alte tari. De exemplu, in China un cadou nu ar trebui sa aiba ambalajul de culoare alba pentru ca, in cultura lor, albul semnifica moartea.

  • Alege calitatea

Orice cadou business pe care il oferi reflecta imaginea companiei tale. Din acest motiv,  evita sa oferi cadouri de o calitate indoielnica. in plus, daca achizitionezi o cantitate mai mare, poti beneficia de discounturi.

  • Foloseste felicitari

Personalizarea cosului cadou poate fi realizata prin atasarea unei felicitari, inscriptionata cu logo-ul companiei. Pe langa faptul ca transmite grija pentru detalii, felicitarea este folosita si ca un mod de a transmite sentimentele de apreciere pentru destinatar.

  • Acorda atentie modului de impachetare

Cadoul este important, la fel ca si modul de prezentare. Investeste intr-un ambalaj care sa arate frumos si care de asemenea sa transmita valorile si profesionalismul firmei.

  • Ofera cadourile personal

Aceasta metoda de a inmana personal cadouri este eficienta daca nu ai o lista prea lunga de destinatari. Ei vor aprecia efortul, iar astfel iti vei aduce compania in “top of mind-ul” clientilor.

Cosurile cadou corporate, ideale pentru Craciun

Craciunul este o ocazie oportuna pentru consolidarea relatiilor de afaceri. Nici clientii, nici colaboratorii si nici angajati nu trebuie uitati atunci cand se realizeaza lista pentru achizitiile  necesare pentru aceasta sarbatoare. Prin urmare, bugetul alocat acestei directii trebuie sa fie unul destul de consistent.

O idee de cadou foarte apreciata, dar in acelasi timp putin  costisitoare este reprezentata de cosurile cadou de Craciun. Acestea vin in diverse combinatii si includ de asemenea produse specifice Craciunului. Acum, Debonaire face totul mult mai simplu, eficientizand tot acest proces, deoarece cosurile cadou pot fi comandate online. in plus, clientii beneficiaza de consiliere in alegerea cadourilor, astfel incat acestea sa se potriveasca cat mai bine cu gusturile destinatarilor.

Produsele folosite in cosurile de la Debonaire sunt atent selectionate si combinate pentru a satisface gusturile cele mai pretentioase. in functie de buget, alegem impreuna cosurile cadou, si facem totul pentru a satisface chiar si cele mai exigente si rafinate gusturi.

Comanda cosuri cadou pentru Craciun de pe Debonaire.ro!

Sursa: http://www.techiestate.com

Inapoi la Articole
15.12.2023blog
REGULAMENT GIVEAWAY

Sa alegi un cadou potrivit poate fi foarte dificil, chiar si cand acesta ii este destinat unei persoane aproapiate. si mai greu este sa faci o alegere atunci cand cadoul […]

25.10.2023blog
Ce trebuie să faci dacă bagajul tău este pierdut la aeroport: ghid detaliat

Sa alegi un cadou potrivit poate fi foarte dificil, chiar si cand acesta ii este destinat unei persoane aproapiate. si mai greu este sa faci o alegere atunci cand cadoul […]

25.10.2023blog
Opțiuni de transport pentru animale de companie: în cușcă, în cabină sau în cală

Sa alegi un cadou potrivit poate fi foarte dificil, chiar si cand acesta ii este destinat unei persoane aproapiate. si mai greu este sa faci o alegere atunci cand cadoul […]